Wednesday, July 26, 2017 Abonare la știri Comentarii

”acolo sus il tzine doar dragostea de tzara”

admirazti-l pe ”zburatorul” cu plete (aproape ) negre, COSMIN. face parte din clubul băimarean freemind. copiii ăștia sunt total picați în cap, fac ceea ce se numeste parkour.

sa zicem c-ar tot fi vreo 40 de practicanți ai acestei mișcari care presupune deplasarea pe calea cea mai scurta  a unui drum, din punctul A în punctul B.

când spun ca adolescenții sunt picați în cap o spun cu maximă responsabilitate și chiar cu drag: se întâmplă adeseori ca parkouriștii să pice literalmente în freză. în ciuda incidentelor de acest fel (care se mai lasă și cu efecte secundare gen oase rupte, luxații, umbrele pe spinare încasate de la babele din preajmă) tinerii băimăreni sunt perseverenți și continuă să facă tumbe, sărituri și giumbușlucuri și între două scheme își dau bac-ul.

le ținem pumnii, da?!

_____________________________________

titlul e pour les conaisseurs.

ceaușescu rata foc după foc la o vânătoare de rațe la care participa alături de adrian păunescu. evident, șefu era frustrat. gata gata să reducă rația de libertate& arpagic a neamului alimentat ”rațional”. și atunci marele bard spune:”priviți aceste păsări, și moarte ele zboară, acolo sus le ține, doar dragostea de țară”. ;)

Comentarii

2 răspunsuri la “”acolo sus il tzine doar dragostea de tzara””
  1. baimareanul.com says:

    de cand am vazut “Yamakasy” mi-am dorit sa fac si eu asa ceva…ma poti pune in legatura cu el?

  2. AnaPeride says:

    of course…sa stii ca nu e mai tare ca gravitatzia, in ciuda aparentzelor. zborul lui dureaza doar o fractziune de secunda. dar da, te pun in legatura cu el..

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!