Friday, September 22, 2017 Abonare la știri Comentarii

Canon îți dă până la 1500 lei înapoi dacă achiziționezi produse până pe 14 februarie

Până pe 14 februarie, toți cei care achiziționează produsele Canon aflate în promoția Canon Winter Cashback primesc înapoi sume cuprinse între 70 și 15000 de lei.

Mecanismul campaniei:

  • După achiziționarea unui produs Canon aflat în promoție, participantul trebuie să acceseze adresa www.canon.ro/cashback
  • Participantul trebuie să se înregistreze on-line și să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii sau a bonului fiscal – pe acestea să fie menționate clar denumirile produselor achiziționate, și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line. În urma înregistrării participantul va primi un e-mail de confirmare a înregistrării. În cazul în care acest e-mail nu este primit, înregistrarea nu este validă.
  • Valoarea de Cashback aferentă produsului Canon achiziționat se va returna doar prin transfer bancar, în contul menționat de participant la înscriere.
  • Înscrierea se poate face până pe data de 14 februarie 2016, până la miezul nopții. Orice înscriere realizată mai târziu de această dată, nu va fi luată în considerare.

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!