Friday, September 22, 2017 Abonare la știri Comentarii

Concert Parazitzii în Baia Mare la ”Burn the Streets”

February 15, 2012 Stiri sportive  

Pe data de 18 februarie 2012, unii dintre riderii de top ai Europei vor veni în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare pentru a participa la Burn the Streets, competiţia de snowboard care, încă de la prima ediţie din 2011, promitea să devină una dintre cele mai importante competiţii de snowboard din România.

Cei peste 40 de rideri locali şi internaţionali înscrişi în competiţie îşi vor etala talentul pe un set-up cu totul nou pentru România, cu elemente complexe şi creative, de o dificultate ridicată. De asemenea, valoarea totală a premiilor – 2000 euro – confirmă valoarea competiţiei şi adaugă un plus de motivare pentru cei peste 40 de rideri înscrişi.

Echipa de sportivi profesionişti sponsorizată de Burn Energy – prima echipă de acest fel din România – formată din 8 sportivi talentaţi, va fi prezentă în compeţie cu întreaga echipă de snowboarderi: Kinda Geza (sextuplu Campion Naţional la Boarder X şi Big Air), Tudor Cristea, Gherghelah Bobo Adolf şi Ciprian Popescu.

Şi pentru ca show-ul să fie complet, trupa Paraziţii va concerta live în Piaţa Revoluţiei pentru cei aproximativ 2000 de spectatori, chiar înaintea marii finale iar Five-0 va încheia seara cu deja faimoasa petrecere de la Hotel Rivulus din Baia Mare.

Comentarii

Un răspuns la “Concert Parazitzii în Baia Mare la ”Burn the Streets””
  1. Adelina says:

    Cool, super tare, beton … am uitat ceva?

    ce urmeaza ”fashion street” ?

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!