Friday, July 28, 2017 Abonare la știri Comentarii

Dan Puric vine la Baia Mare

După „Omul frumos” şi „Cine suntem” actorul și regizorul Dan Puric revine la Baia Mare pentru a lansa cel mai nou volum al său „Fii demn!”, în care tratează tema identităţii şi, respectiv, a iubirii.
Dan Puric parcurge „o nouă călătorie” în perimetrul demnităţii. Potrivit Radio România, cartea lui Dan Puric, structurată în şase capitole, scrisă la persoana întâi, este confesiunea unui om care se bucură de fiecare răsărit de soare şi care, cu sensibilitate, dar şi cu luciditate, redescoperă, pentru sine şi pentru oameni, reperele necesare oricărui român: mama, pamântul şi martirii neamului.

Cu totii suntem invitati la un eveniment important pentru comunitatea băimăreană, pentru spiritul și cultura românească.

CONFERINȚA ȘI LANSAREA CĂRȚII „FII DEMN!” DE DAN PURIC

În data de 17 ianuarie vom avea plăcerea să-l avem în orașul nostru pe actorul Dan Puric în cadrul evenimentului ce va fi găzduit de Universitatea de Nord Baia Mare, începând cu orele 19:00.

INTRAREA se face pe bază de invitaţii.

Informaţii şi rezervări la nr. de telefon: 0758 534 394

Invitaţiile şi cărţile pot fi procurate, începând cu data de 09.01.2012 între orele 12.00-15.00 de la sediile Universităţii de Nord:
• Str. Victor Babeș nr. 62/A, Sediul Central, Rectoratul, Facultatea de Inginerie și Facultatea de Resurse Minerale și Mediu;
• Str. Victoriei nr. 76, Facultatea de Litere și Facultatea de Științe;
• Str. Crișan nr. 2, săli de laborator, curs și seminar.

O parte din banii obţinuţi din vânzarea acestor cărţi vor fi donaţi SCHITULUI ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI – Aiud în vederea construirii unei mănăstiri pentru cinstirea neamului, precum şi a unui centru de martirologie.

Dan Puric :
“Să plătim datoria noastră veșnic neplătită: demnitatea martirică a poporului român!”

Eveniment organizat la Baia Mare de Clubul Rotaract TEAM si Arta Educatiei.

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!