Sunday, September 24, 2017 News Feed Comments

Descoperă Andana Pan. Descoperă Calitatea!

Franzela Fermecata
Pentru cei ce cred in valoarea nutritiva a painii…
Pentru cei ce la o masa sanatoasa nu lipseste o paine de calitate…
Pentru cei ce apreciaza si respecta valorile si traditiile culinare maramuresene… am creat si dezvoltat o gama de produse si specialitati de panificatie sub brandul Franzela Fermecata.
Franzela Fermecata reprezinta toate produsele de panificatie pe care Andana Pan le produce. Paine curata. Paine cu cartofi, Paine multivitamine, Franzela alba feliata, Paine Toast, Paine semialba, Paine graham, Paine cu malai, Paine impletita, Specialitati de panificatie.
Incearca o paine creata pentru masa ta zilnica

Magazin Online cu Livrare la Domiciliu in Baia Mare
Credem ca relaxare nu inseamna imbulzeala de la raft intr-o zi de shopping si de aceea aducem aproape de casa clinetilor nostri produsele de care au nevoie.
Consumatorii produselor Andana pot gasi intreaga gama de produse atat in cele 12 magazine proprii cat si in alte peste 150 magazine partenere din Baia Mare si imprejurimi.

Piticii lui Andana
Piticii lui Andana sunt produsele de patiserie si cofetarie pe care Andana Pan le produce si distribuie. Ne mandrim cu o gama larga de produse precum: Fursecuri, Bezele, Haiose, Saleuri, Cozonaci, Covrigi, Strudel, Croissant, Prajitura cremes, Fursecuri Umplute, Fursecuri cu jeleu, Fursecuri Glazurate, Fursecuri Valentine’s, Fursecuri Spritate, Fursecuri Simple.

Andana Pan este societatea comerciala care ti le ofera pe toate. Toate, incepand cu calitate! Certificat ISO 22000.
Maiestria batranului brutar Andana este recunoscuta la nivel national si international. Orice lucru trebuie realizat cu suflet iar reusita este garantata.

Pentru ca iubim calitatea si produsele de calitate, in cei peste 15 ani de zile, ne-am ingrijit de sanatatea consumatorilor nostri prin calitatea produselor pe care le produce.

Credem ca a fi cat mai aproape de clientii si consumatorii produselor noastre este important astfel distributia produselor Andana se realizeaza zilnic atat in magazinele proprii cat si in magazinele partenere iar contactul direct cu consumatorul face posibila dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Comments

One Response to “Descoperă Andana Pan. Descoperă Calitatea!”
  1. maramuresanu says:

    Patronul brutariei Andana tine la calitate si.prin calitatea produselor oferite isi respecta cumparatorii!Bravo,domnule Gelu!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!