Wednesday, July 26, 2017 Abonare la știri Comentarii

Despre turismul din Maramures

November 12, 2010 Opinii  

turism maramuresUna din zonele in care se mai pastreaza traditiile din batrani este cea a judetului Maramures. Ce face ca acest loc sa fie special este faptul ca localnicii de aici tin foarte mult la portul lor popular si la traditiile din mosi-stramosi, care le-au adus atata faima, atat in tara cat mai ales in strainatate, acest lucru reflectandu-se si la amenajarile pensiunilor de pe toata raza judetului.
Oferta de pensiuni din zona Maramuresului este extrem de numeroasa, scepticii sustinand ca sunt prea multe, dar numarul din ce in ce mai mare de turisti care viziteaza an de an locurile maramuresene demonteaza aceste afirmatii.
Pentru a atrage cat mai multi turisti, proprietarii pensiunilor au combinat in amenjarea acestora elementele traditionale cu cele moderne, acestea completandu-se perfect, creand astfel ambianta cea mai perfecta pentru cei care calca pragul pitorestilor pensiuni.
Este bine de stiut ca cele mai multe pensiuni se gasesc in zona Maramuresului istoric, sau cum se mai spune in locurile acestea, ” peste deal“. Aici, proprietarii pensiunilor isi atrag turistii cu cele mai gustoase mancaruri traditionale, preparate numai din produse naturale, precum si cu diferite evenimente care sunt menite atat sa ii distreze pe oaspetii acestora cat si sa le impartaseasca frumusetiile traditiilor locului, pe care acestia le mai pastreaza inca si astazi.
Unul dintre multele avantaje pe care le au pensiunile din Maramures fata de cele din restul tarii este acela ca, in acea zona se pastreaza, aproape cu sfintenie, elementele traditionale mostenite din stramosi.
De astfel, din zona Cavnicului, Tarii Lapusului, Barsanei, Vadu Izei, Borsei, Moisei si pana in zona Sighetului Marmatiei, pensiunile maramuresene isi asteapta cu mare drag turistii care vor sa se simta bine si sa petreaca momente de neuitat intr-o atmosfera parca desprinsa dintr-o lume a basmelor.
Turistii care poposesc in pitoreasca zona raman fascinati de frumusetile locurilor si de atmosfera cu care proprietarii pensiunilor ii intampina.

Daca ai ajuns in Maramures si nu ai gasit un loc de cazare, acceseaza : pensiuni Maramures

Comentarii

2 răspunsuri la “Despre turismul din Maramures”
 1. caricaturi portrete pe loc la invitati dvs de la Evenimente corporate

  * Congrese si conferinte,
  * Seminarii, simpozioane, cursuri, programe de formare, work-shop-uri
  * Team-building-uri, petreceri corporate, aniversari de companie
  * Intilniri de afaceri, dineuri de afaceri, cocktail-uri
  * Lansari de produse/servicii, sedinte de a face caricaturi portrete pe loc la invitati,clienti de la evenimente
  * Targuri, expozitii
  * Concerte, baluri de caritate.ca toti invitati,clienti dvs sa aiva o amintire cate o caricaturi realizate pe loc la evenimente congrese lansari expoziti targuri de afaceri turism medicina carte simpozionane si caricaturi pentru firme publicitare pliante publicitare reviste ziare calndare caricaturi personalizate .contact tel;0747980034 email; caricaturii@yahoo,com ,caricaturist caricaturi

Trackback

Ce zic și alții despre acest articol...
 1. [...] articol poate fi luat ca o continuare a celui legat de turismul din Maramures [...]Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!