Monday, July 24, 2017 Abonare la știri Comentarii

Diferente intre camerele de exterior si cele de interior

Camerele de supraveghere sunt o solutie de securitate pentru multe firme dar si pentru persoane care doresc sa isi monitorizeze proprietatile. Nu odata acestea au ajutat la prinderea unor infractori sau la scoaterea la iveala a adevarului in situatii tensionate. Dar exista anumite diferente intre camerele de supraveghere de interior si camerele de exterior. Acestea difera chiar si in aspect – la Ordis gasesti in oferta mai multe tipuri de astfel de camere.

camere de exterior

  • Prima diferenta intre o camera de exterior si una de interior este, dupa cum am mentionat si mai sus, una de aspect. Camerele de interior sunt de obicei de tipul dome pentru a fi ergonomice. Cele de exterior sunt mai butucanoase, acestea avand si un anumit tip de blindaj pentru a le apara de efectele meteo. Acestea trebuie sa fie rezistente in primul si primul rand iar aspectul vine pe locul doi.
  • O alta diferenta intre o camera de interior si o camera de exterior este felul in care se misca. Cele de exterior au de obicei un picior fix dar au si un sistem care le permite sa se roteasca pentru a acoperi o suprafata cat mai mare. Cele de interior, cel putin cele de tip dome, se rotesc in interiorul domului. Aceste modele pot acoperi o suprafata de supraveghere chiar si de 360°.
  • Intre cele doua tipuri de camere poate exista si o diferenta de lentile. Camerele de exterior, avand o mobilitate crescuta, se pot folosi de lentile normale si tot pot acoperi o suprafata mare. Cele de interior pot veni si cu un tip special de lentila, numita “fisheye”. Aceasta ofera o imagine convexa, adica poate acoperi o suprafata foarte mare fara a fi nevoie sa se roteasca. Aceste camere sunt statice de obicei.

Pentru mai multe informatii despre camerele de exterior si cele de interior, oferte si promotii te invit sa vizitezi site-ul celor de la Ordis.

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!