Wednesday, July 26, 2017 Abonare la știri Comentarii

Monsena – o afacere de succes din Maramures

monsena.ro

monsena.ro

Trebuie sa ne mandrim cu lucrurile realizate de maramuresenii nostri, si trebuie sa ne laudam cu ele. Asa ca, am hotarat sa va spunem povestea unei companii care a pornit din Baia Mare si a ajuns un business de succes la nivel national.

Este vorba despre Monsena, o afacere care a inceput in septembrie 1999, acum avand mai mult de 13 ani de activitate, o activitate orientata spre succes si spre rezultate. Domeniul este cel al acoperisurilor si fatadelor. In constructii, ca de altfel in orice alt domeniu, gasirea unei nise pe care sa te specializezi si pe care sa faci performanta. Asa s-a intamplat si aici.

La inceput firma se ocupa doar de comercializarea si distributia de placi de policarbonat celular si solid importat, marca MARKOLON. Abia in 2004 firma a angajat mesteri profesionisti in montarea acoperisurilor si a fatadelor, pentru ca adusese noi tipuri de materiale ca si cuprul, aluminiul, HPL si zincul care sunt disponibile la vanzare si acum. Totodata firma a inceput sa ofere si servicii de consultanta, proiectare si procesare a materialelor.

Pentru faza de prelucrare a materialelor, compania are un sediu special amenajat cu utilaje performante in apropiere de Pitesti. Ca sa aiba acces si la restul companiilor din tara si sa fie mai aproape de centrul economic.

Va puteti imagina ca toate acestea au fost sustinute de investitii semnificative. O alta investitie majora a fost si aceea a instruirii personalului prin cursuri de calificare atat in tara cat si in Germania si Ungaria, tarile de provenienta ale materialelor. Toate acestea pentru a avea personal cat mai calificat si care sa cunoasca cat mai bine materialele cu care lucreaza si specificitatile lor. Aceste investitii isi demonstreaza importanta in calitatea lucrarilor executate si in aspectul desavarsit al acestora.

De curand, Monsena a hotarat sa se lanseze si online. Aceasta hotarare a venit in urma unei dorinte de vizibilatate cat mai mare si mai eficienta. Totodata, era nevoie de un loc in care sa se poata expune produsele oferite impreuna cu portofoliul lucrarilor realizate de-a lungul timpului. Toata lumea trebuie sa vada ceea ce are compania de oferit, chiar daca nu se deplaseaza in una dintre localitatile in care aceasta are sedii. Aceasta este frumusetea internetului, pana la urma. Va invitam sa admirati lucrarile realizate de Monsena, pentru ca aveti ce vedea.

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!