Friday, September 22, 2017 Abonare la știri Comentarii

Vrei sa vinzi tablouri? OnlineArts este solutia ta

October 29, 2013 Actualitate  

picturi de vanzarePortalul OnlineArts s-a nascut din dorinta de a oferi posibilitatea tuturor celor care vor sa isi faca cunoscute lucrarile sa le publice aici si sa isi creasca sansele de a-si gasi cumparator.

OnlineArts este locul in care ii puteti gasi pe artistii plastici renumiti, dar si pe cei pasionati de aceasta latura a artei, conturata in linii, culori, motive si stiluri unice.

Categoriile de tablouri si picturi sunt variate, astfel incat fiecare lucrare sa isi gaseasca locul pe acest portal. De la picturi cu animale, nuduri, oameni, portrete, natura statica pana la lucrari de compozitie, SF, teme de religie, icoane, dragoste, natura, peisaje si nu numai, toate realizate in diferite cromatici, pe diferite subiecte si folosindu-se diferite tehnici.

Printre cele mai cunoscute tehnici folosite se numara acuarela, carbunele, cerneala, colaj, creion, pastel, tempera, ulei, panza si nu numai, tehnici folosite si de cei care si-au publicat lucrarile pe acest portal.

In cazul in care vrei sa vinzi un tablou, trebuie sa stii ca pasii sunt simpli si totul se intampla in cateva minute.

Care este avantajul de a publica lucrari pe acest portal?

Picturile si tablourile vor putea fi vizualizate de mult mai multa lume, iar sansele ca acestea sa fie vandute in cel mai scurt timp, cresc considerabil.

Cum procedezi?

Acceseaza portalul onlinearts.ro si inregistreaza-te. Completeaza campurile cu datele personale (nume, prenume, telefon, email, parola, confirma parola si rezolva o ecuatie simpla). Odata ce ai creat acest cont al artistilor, cu o simpla confirmare pe care o primesti pe email, poti incepe sa folosesti acest cont. In cazul in care esti un simplu creator de arta si doresti ca lucrarile tale sa fie expuse pe site, va trebui sa completati cateva date pentru a va crea un astfel de cont.

Odata ce ai rezolvat contul, poti incepe sa adaugi pe site tablourile care vrei sa le vinzi. In functie de tema, se alege categoria in care va fi publicat, astfel ca daca ai un tablou cu un peisaj, acesta va fi plasat in categoria peisaj. Urmatorul pas este sa selectezi cromatica, dupa care sa specifici numele picturii, autorul, pretul de vanzare, latime si inaltime (cm), anul in care a fost realizat, imaginea cu tabloul, care trebuie sa fie foarte clara, intr-o lumina cat mai buna si nu in ultimul rand descrierea picturii, care poate cuprinde informatii utile despre tehnica folosita, materiale etc.

Datorita acestui cont pe care il creezi cand adaugi picturi, vei putea vizualiza oricand toate picturile pe care le-ai publicat, avand acces la toate aceste informatii.

Inregistreaza-te pe OnlineArts si vinde-ti lucrarile

Comentarii

2 răspunsuri la “Vrei sa vinzi tablouri? OnlineArts este solutia ta”
  1. chiran liviu says:

    Tablou `Vaza cu flori`semnat-P.Angelescu.de vinzare.

  2. Tudor dora says:

    doresc sa vand tablouri pictate pe panza

Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!