Wednesday, July 26, 2017 Abonare la știri Comentarii

vrum-vrum.moroșeni la raliul new york-ului

Vorbesc într-o doară cu Adi Mic, fost coleg de presă, actualmente patron de școală de șoferi în Statele Unite. și-mi spune că fu de curând la raliul new yorkului unde a făcut pe P-R-istu (chief media adicătelea), asigurând  promovarea evenimentului și relația cu presa; plus că a deținut în exclusivitate dreptul e realizare a documentarelor despre vrum-vrum….

(El e operator de felul lui, și-mi aduc aminte cum în toamnă lui 2009, prin preajma Haloween-ului, se pregătea să invadeze teritoriul de la Sleepy Hollow- cimitirul în care s-a filmat producția cinematografică omonimă -în care a jucat văr-mio, Johnny Depp; ba mai mult Adi se oferea să îmi pună la dispoziție imaginile via FTP ca să le folosesc ,de-oi vrea, la o televiziune locală la care făceam matinalu p-atunci. Mare om, mare caracter, zău așa!!)

Din una-intr-alta descopăr că nu e singurul moroșan care s-a aflat pe-acolo în treabă- că mai e si Marcel Ciascai, tot fost presar băimărean  (doar un pic mai urât ca o stewardesă), pasionat masiv de mașini și tot ce ține de acest domeniu, care a fost un soi de arbitru al raliului- steward zic ei…

Mai multe detalii despre cei doi nebunatici veți afla în curând pentru că mi-am propus să îi descos pe cei doi băimăreni cu care acu multă vreme mi-am frecat copios coatele jerpelite de birourile sărăcăcioase ale televiziunilor cinemar și TL+..

Comentarii

3 răspunsuri la “vrum-vrum.moroșeni la raliul new york-ului”
  1. KooKooL says:

    E bine de stiut ca sunt moroseni in organizarea raliului .

    + de asta au fost si concurenti romani (nu morosheni, doar romani…) – Claudiu David + Mihaela Beldie

  2. vraji says:

    să invadăm americaaaaaaaaaaa!

Trackback

Ce zic și alții despre acest articol...
  1. [...] multe detalii despre cei doi nebunatici veți afla în curând pentru că mi-am propus să îi descos pe cei doi [...]Scrie un comenatariu

Scrie-ți părerea...
și dacă dorești și o poză lângă comentariul tău, setează-ți un gravatar!